IL – Kevään 2016 koulutukset Jyväskylässä

Urasuunnittelulla mielekkääseen työhön

Aika: ke 21.4. klo 17.00 (Kahvit 16.30)
Paikka: Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

Urasuunnittelun lähtökohta on itsetuntemus ja tavoitteiden asettaminen. Kurssilla tutustaan urasuunnittelun prosessiin ja annetaan eväitä oman polun rakentamiseen kohti mielekästä työtä.
Kurssi on työpajatyyppinen, ja osallistujat pääsevät soveltamaan oppimiaan asioita käytännön harjoituksissa illan aikana.

Kenelle: Koulutus soveltuu henkilöille, jotka ovat työuran alussa tai uran muutostilanteessa sekä kaikille, joita kiinnostaa mielekkään urapolun rakentaminen

Kouluttaja: Urahallinta-asiaantuntijat
Kesto: 3h
Osallistujalkm: Max 15

ILMOITTAUDU

 


 

CV-työpaja

Aika: to 12.5. klo 17.00 (Kahvit 16.30)
Paikka: Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

CV-työpajassa tutustutaan sisällöllisesti ja visuaalisesti hyvän ansioluettelon eli CV:n rakenteeseen. Mietitään, miten työnhakudokumentteja kannattaa muokata kulloisenkin tarpeen mukaan. Opitaan myös, mihin rekrytoija kiinnittää huomionsa selatessaan läpi jopa satoja työhakemuksia ja ansioluetteloita.

Työpajaan kukin osallistuja tuo mukanaan oman kannettavan tietokoneensa ja pääsee muokkaamaan omaa tekstiään. Ohjaaja/ohjaajat antavat tilaisuudessa henkilökohtaista ohjausta. Yhden ohjaajan tilaisuudessa max. osallistujamäärä on 10 henkilöä, kahden ohjaajan tilaisuudessa 20 henkilöä.

Kouluttajat: Insinööriliiton urahallinnan asiamiehet ja asiantuntijat
Kesto: 3h
Osallistujalkm: Max 10/kouluttaja (vaihtelee paikkakunnittain)
Erityisinfo: Oma tietokone mukaan!
Lisätietoja: koulutus@ilry.fi

ILMOITTAUDU