Aika: 10.3.2016 klo 17:00–21:00
Paikka: Jyväskylän keskusta
“Itävallan viinit valtaavat maailmaa kahdella aseella: Grüner Veltliner -kansallisrypäleellä ja luonnonmukaisuudella.”
“Fondue tai fondyy (ransk. fondre, sula, sulanut) on ruokalaji, jonka tärkein pääkomponentti on sulatettu kuuma juusto. Ruokalaji on peräisin ranskankielisen Sveitsin sekä Savoijin alueilta ja se syödään perinteisesti kastamalla kuumaan juustoviinisekoitukseen leipäpaloja.”
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme jäsenet. Hinta on 20 EUR / jäsen, varaa osallistumismaksu käteisellä mukaan. Jyväskylän keskustan läheisyydessä sijaitseva koulutuspaikka vahvistetaan osallistujille ilmoittautumisajan umpeuduttua.
Sitovat ilmoittautumiset 3.3.2016 mennessä sähköpostilla:
timo.harmala@ksinsinoorit.fi
Otsikkoon viesti: ”Itävalta 2016”.
Mukaan mahtuu 20 nopeinta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita myös, jos sinulla on jotain ruoka-aineallergioita.
Tervetuloa!