Liity

Voit liittyä jäseneksi joko
1) Keski-Suomen Insinöörit ry:n tai
2) Insinööriliitto ry:n kautta.

Jos olet jo jäsen, voit liittyä 3) Sähköpostilistallemme.

Jäsenmaksu vuonna 2024 on 24 euroa. Jäsenmaksun voit maksaa normaalin tilisiirron tavoin, suoraan palkasta tai suoraveloituksena. Lisätietoja IL ry -> Liity jäseneksi -> Jäsenmaksut.

1. Keski-Suomen Insinöörit ry

Yhdistyksen varsinainen jäsen (suora KSI-jäsenyys)
Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi ovat oikeutettuja pääsemään:

  • suomalaisessa teknillisessä oppilaitoksessa insinööri tai rakennusarkkitehtitutkinnon suorittaneet
  • suomalaisessa ammattikorkeakoulussa insinööritutkinnon tai muun tekniikan alan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet
  • insinööritutkintoa vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneet
  • muun vähintään vastaavan tasoisen teknillisen koulutuksen saaneet
  • insinööritasoisissa vastuullisissa teknillisissä tehtävissä toimivat
  • suomalaisessa ammattikorkeakoulussa insinööritutkintoa tai muuta tekniikan alan ammattikorkeakoulututkintoa opiskelevat, vähintään kaksi (2) vuotta opiskelleet, henkilöt.

:: Jäsenyyshakemus (pdf)

 

Yhdistyksen kantajäsen
Yhdistyksen kantajäseneksi on oikeutettu eläkkeellä oleva jäsen, joka on vähintään viimeiset 10 vuotta suorittanut jäsenmaksunsa. Kantajäsenellä on kaikki varsinaisen jäsenen oikeudet lukuun ottamatta äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.

:: Kantajäsenyyshakemus (pdf)

 

2. Insinööriliitto ry

Liity Insinööriliitto ry:n jäseneksi liiton sivuilla IL ry -> Liity jäseneksi. IL ry:n sivuilta löydät myös ohjeita liittymisestä ja jäsenmaksun maksamisesta.

 

3. Liity Keski-Suomen Insinöörit ry:n sähköpostituslistalle

Jos olet jo Keski-Suomen Insinöörit ry:n jäsen, voit liittyä sähköpostilistallemme. Liittymällä sähköpostilistallemme saat kerran kuussa tietoa esim. ajankohtaisista tapahtumista. Voit liittyä listalle

  1. täyttämällä lomakkeen kotisivujen alareunassa ja klikkaamalla ”Liity sähköpostilistalle”.
  2. lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sihteeri@ksinsinoorit.fi. Laita viestin otsikoksi ”Sähköpostilistalle liittyminen” ja kerro viestissä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Jos olet jo sähköpostilistalla, mutta yhteystietosi ovat muuttuneet, voit päivittää ne lähettämällä viestin osoitteeseen sihteeri@ksinsinoorit.fi.