Kesäteatteri 2015: Tankki täyteen

10.6. klo 19:00, Tampereen Komediateatteri

Kesä on täällä nopeammin kuin uskotkaan. Tänä suvena lorotellaan petrolia tankkiin ja vissyä Reinikaisen juomalasiin, kun Tampereen Komediateatterissa esitetään tv:stä tuttu klassikkokomedia Tankki Täyteen. Luvassa on hulvaton teatterileikki, jossa tv-sarjan alkuperäisnäyttelijöistä on saatu puhuttua kaksi tähteä mukaan: Tuire Salenius tulee näyttelemään oman roolinsa Ullana ja Ilmari Saarelainen Juhana Viléninä! Mitä hauskaa siitä syntyykään, kun jo eläkkeelle siirtynyt Ilmari hyppää 35-vuotiaaksi Juhanaksi, joka on päättänyt muuttaa viimein pois kotoa. Muissa rooleissa nähdään mm. Aimo Räsänen ja Petra Karjalainen. Käsikirjoitus on Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen käsialaa ja tarinan on teatterilavalle sovittanut Outi Keskevaari. Näytelmän on ohjannut Hannu Raipia.

Lisätietoja näytelmästä löytyy Komediateatterin nettisivuilta osoitteesta: http://www.komediateatteri.fi/ohjelmisto/tankki-tayteen

Bussi lähtee tilausajolaiturilta (Harjukatu, Jyväskylä) klo 16:30.
Kyytiin pääsee myös Hotelli Jämsän pihalta n. klo 17:10.
Paluu tapahtuu heti teatterikappaleen päätyttyä ja Jyväskylässä ollaan noin klo 23:00.

Osallistumismaksu:
KSI:n jäsen 20,00 eur
AVEC ei jäsen 30,00 eur

Ilmoittaudu 10.5.2015 mennessä:
ksiteatteri@gmail.com
Ilmoita osallistujien nimet (jäsen/AVEC) ja puhelinnumero, josta saa kiinni tarvittaessa. Ilmoita myös mikäli tulet kyytiin Jämsästä.

Mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet osallistumismaksun suorittamisesta, jolla varmistaa paikan teatterimatkalle.

Teatteriterveisin,
Teijo Pajunen.