KSI:n pikkujoulut 2015

Aika: 12.12.2015 klo 18:00
Paikka: Survon Kartano, Jyväskylä

Keski-Suomen insinöörien pikkujouluja vietetään tänä vuonna Murhamysteeri-illallisen ja hauskanpidon merkeissä. Illan arvioitu kesto on 3-4 tuntia. Juhlapaikkana toimii Survon Kartano ja ohjelmasta vastaa elämystoimisto Tuoni Studiot Oy.

Osallistujille toimitetaan etukäteen sähköpostitse lisätietoa illan teemasta sekä heidän roolihahmostaan illallisen aikana. Mistään varsinaisesta esiintymisestä ei ole kysymys, koska yleisöä ei ole, vaan kukin osallistuu juuri sen verran kuin haluaa: kenenkään ei tarvitse poistua mukavuusalueeltaan ja ohjelma toimii jo sillä, että osallistujat juttelevat toisilleen.

Ilmoittaudu mukaan jännittävään iltaan yksin tai avecisi kanssa verkkolomakkeella perjantaihin 04.12.2015 klo 10.00 mennessä: https://goo.gl/KMFm6J

Luvassa on kaikille vieraille unohtumaton ilta rennoissa tunnelmissa ja hyvässä seurassa.

Hinta: jäsen 20,00€ , avec 30,00€
(hinta sisältää ohjelman lisäksi maittavan illallistarjoilun)
Huom. Ilmoittautuminen on sitova.
Lippuja on varattuna 80kpl ja ne myydään varausjärjestyksessä!

Tervetuloa!

Vastuuhenkilö: Jarmo Nevala, jarmo.nevala@ksinsinoorit.fi, 040 555 1079

Toimitamme maksutiedot lähipäivinä kun ilmoittautuminen on saapunut (maksu ennakkoon).

… pikkujouluja vietetään viime vuosisadan alkupuolelle sijoittuvalla illallisella, johon ottaa osaa myös eräs maailmankuulu etsivä. Valitettavasti tämä vierailu ei suju täysin ilman ruumiita, ja onkin täysin vieraista kiinni, saadaanko mysteeri ratkaistua. Varmaa on vain se, että murhaaja on läsnä illallisella ja tekee kaikkensa välttääkseen epäilyt.

-Tuoni Studiot Oy