Särkänniemen huvipäivä 2021

Aika: 7.8.2021 klo 10:00–21:00
Paikka: Särkänniemen huvipuisto, Laiturikatu 1, Tampere
Ilmoittautuminen: https://tampereeninsinoorit.fi/sarkanniemen-huvipaiva/

Tampereen Insinöörit järjestävät suositun Särkänniemen huvipäivän elokuussa insinööreille ja heidän seurueilleen. Huvipuisto on varattu yksityisesti insinöörien käyttöön klo 10–12 väliselle ajalle, tämän jälkeen portit aukeavat myös muille vieraille.

Rannekkeiden hinta on 26 €/kpl (normaalisti 47 €/kpl). Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse tapahtumassa ranneketta. Niille henkilöille, jotka eivät osta ranneketta huvipäivään, on ostettava erikseen pääsylippu huvipuistoalueelle. Pääsylippu hinta on 4,90 € (normaalisti 9,90 €). Rannekkeet ja pääsyliput ovat myynnissä Tampereen Insinöörien Holvi-kaupassa.

Ostaessasi rannekkeet postitettuna kotiosoitteeseen Tampereen Insinöörien Holvi-verkkokaupasta postimaksu á 2,80 €. Ostamasi rannekkeet voit noutaa myös Tampereen Insinöörien toimistolta viikolla 20 tai viikolla 31. Tampereen Insinöörit järjestävät myös rannekkeiden jakopisteen Särkänniemeen tapahtumapäivänä Voit noutaa ennakkoon ostamasi rannekkeet tältä pisteeltä 7.8. klo 9–12 välisenä aikana. Ennakkotilaus takaa sen, ettei huvipäivän aamuna tarvitse jonottaa rannekkeita, vaan pääsee kävelemään suoraan huvipuiston portista sisään.

Huomioithan, että rannekkeita on myynnissä rajallinen määrä. Rannekkeiden ja pääsylipun ostaneiden henkilöiden ei myöskään tarvitse tehdä Särkänniemen sivuilla vierailupäivävarausta.

Rannekkeet myynnissä Tampereen Insinöörien Holvi-kaupassa.
Pääsyliput myynnissä Tampereen Insinöörien Holvi-kaupassa.
Suora linkki postikuluihin tästä.

Ilmoittaudu-linkistä pääset lukemaan lisää tapahtumasta Tampereen Insinöörien verkkosivuille.