TIEDOTE: Insinööriliiton puheenjohtajaehdokkaat Suomen ainoassa yhteishaastattelutilaisuudessa 29.9.

Insinööriliiton puheenjohtajaehdokkaat Suomen ainoassa yhteishaastattelutilaisuudessa 29.9.

Keski-Suomen Insinöörit ry on kutsunut Insinööriliiton puheenjohtajaehdokkaat Pertti Porokarin (liiton nykyinen puheenjohtaja) sekä Mikko Wikstedtin (liiton nykyinen järjestöjohtaja) haastattelutilaisuuteen Jyväskylään 29.9. Puheenjohtajakamppanjaa on käynnissä ja sitä on käyty hyvinkin värikkäästi jopa mediassa.

Insinööriliiton puheenjohtaja valitaan liiton edustajakokouksessa marraskuussa. Keski-Suomen Insinöörit ry on Insinööriliiton viidenneksi suurin alueyhdistys, joka lähettää omat edustajansa edustajakokoukseen äänestämään puheenjohtajasta seuraavalle nelivuotiskaudelle.

Nyt pidettävässä tilaisuudessa puheenjohtajat esittäytyvät ja aluejärjestön jäsenet pääsevät haastattelemaan ja haastamaan ehdokkaita insinööriliiton ja AY-liikkeen tulevaisuudesta, yhteiskuntasopimuksesta, uudesta keskusjärjestöstä ja muista ajankohtaisista asioista.

Muut aluejärjestöt eivät KSI ry:n tietojen mukaan järjestä vastaavia tilaisuuksia ennen vaaleja.

Haastattelutilaisuuteen on pääsy Keski-Suomen Insinöörit ry:n ja Insinööriliiton jäsenille sekä median edustajille. Ilmoittautumisia toivotaan etukäteen, jotta tilakoko ja tarjoilut osattaisiin varata tarpeen mukaan.

Paikka ja aika:
Sepänkeskuksessa tiistaina 29.9.2015 klo 17:00 alkaen,

osoitteessa:
Sepänkeskus
Kokoustila PROTONI
2. krs.
Kyllikinkatu 1
40100 JYVÄSKYLÄ

Lisätietoja,
Timo Härmälä, puheenjohtaja
Keski-Suomen Insinöörit ry
puh: 040 5135 988
e-mail: timo.harmala@ksinsinoorit.fi

http://www.ksinsinoorit.fi/

Keski-Suomen insinöörit ry on Insinööriliiton aluejyhdistys. KSI ry on perustettu vuonna 1946 ja siinä on yli 2 700 jäsentä. Järjestämme jäsenistölle suunnattuja koulutuksia, työmarkkinatoimintaa, tapahtumia ja erilaisia aktiviteettejä.