Alueasiamies/Edunvalvonta

Onko jokin oudolla tolalla työsuhteessasi? Jos työnantajan kanssa keskustelu ei luonnistu tai luottamusmiestä ei löydy, ota yhteys alueasiamieheen! Henkilökohtaisen avun lisäksi työsuhteiden tueksi on tarjolla työmarkkinakoulutusta sekä tietysti laajempaa, liiton ajamaa edunvalvontaa.

Alueasiamies

Hämeen ja Keski-Suomen alueasiamies Olli Backman auttaa sinua työsuhdeasioissa. Ota häneen yhteyttä, jos tarvitset neuvoja esimerkiksi työttömyyteen, lomautukseen, työsopimukseen tai irtisanomiseen liittyen. Alueasiamies on myös keskeinen yhteyshenkilö eri työmarkkinajärjestöjen ja -toimijoiden kesken.

Olli BackmanInsinööriliitto IL ry 
Häme ja Keski-Suomi
Alueasiamies Olli Backman 
Kalevankatu 4, 5. krs 
40100 JYVÄSKYLÄ
gsm 040 579 5116 
puh. 020 180 1845 
olli.backman(a)ilry.fi.

 

 

 

 

 

YTN ry

Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry on AKAVAn yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. YTN vastaa AKAVAn jäsenkentässä ylempien toimihenkilöiden neuvottelu- ja sopimustoiminnasta teollisuudessa sekä liike- ja palvelualoilla. YTN:n tärkeimpänä tavoitteena on ylempien toimihenkilöiden ansiotason ja työehtojen parantaminen mm. vahvistamalla teollisuuden ja palvelualojen sopimustoimintaa.

Insinööriliitto IL ry:n jäsenillä on mahdollisuus lukea YTN:n työsuhdeopasta IL:n verkkosivuilla. Oppaan lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen jäsensivuille. Sisäänkirjautumisen jälkeen opas löytyy sivulta Edut ja palvelut -> Oppaat.

YTN ry

 

JUKO ry

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO valvoo jäsentensä oikeudellisia, työmarkkinallisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja. Se muodostaa korkeasti koulutettuja edustavan julkisen alan yhteenliittymän.

JUKO ry