Luottamusmiestoiminta – Kokonaan uusi pallopeli!

Hyvä keskisuomalainen henkilöstön edustaja tai työmarkkina-aiheista kiinnostunut jäsen! Merkitse tämä ”Kokonaan uusi pallopeli!”-tilaisuus kalenteriisi ja ilmoittaudu vaikkapa heti!

Aika: Osallistumismaksuton koulutus on lauantaina 28.8.2021 klo 15.00-19.00
Paikka: Hippoksen Pesäpallostadionin terassi&aitio, Rautpohjankatu 6, JKL

Tilaisuus alkaa klo 15:00 ja peli päättyy varmaankin, kun Kirittäret vastustajansa voittaa? Ohjelmaa ja ilmoitusta päivitetään tarvittaessa Keski-Suomen Insinöörien WWW-sivulle http://www.ksinsinoorit.fi/ OHJELMA (Käy katsomassa viimeisin versio ennen koulutus-verkostoitumistilaisuutta)

14:50 Kokoontuminen pääportille (kuva yllä), myöhästyneille tiedoksi, terassi&aitio ovat kotipesän takana.

15:00 Tilaisuuden avauspuheenvuoro, Keski-Suomen Insinöörit ry

15:05-15:45 Ajankohtaiseen TES- & työmarkkinatilanteeseen liittyen, niin Teknologiateollisuuden työnantajat-puolen tulkintaa, kuin YTN-neuvottelijoidenkin kuulumisia, kouluttajana asiamies Olli Backman, Insinööriliitto IL ry (+mahdollinen vierailija/vierailijat) …tauko mutta keskustelu sentään saa jatkua…

16:15-17:00 Tarvitaanko pelisääntöjä tai edes työehtoja mihinkään? Ovatkos YTN-TESit 50-70-luvun peruja (on se TES-lainsäädäntökin vähän 2000-luvulla uudistunut, vaikkei kokonaisuudistusta olekaan), Työpaikkakohtaisia nostoja osallistujat ja Olli Backman/Insinööriliitto IL ry …tauko ja taukokahvit…

17.18 -> Tauon jälkeen, pallopelin ohessa. ”Asiamiehelle on asiaa”- osuus. Muun muassa toiveet jatkosta, valmiusaste, kysymykset, uusi YTN-strategia, muutakin mielenpäällä…?

n. 18:45-> Tilaisuuden lopetus ja koulutuksessa menestyneiden palkinta, sitten turvallisesti kotiinpäin

Ilmoittautumiset: Ilmoittaudu heti, varmistaaksesi tai ihan viimeistään 26.8.2021 mennessä. Paikkoja on tällä
kerralla alle 20, joten email -> olli.backman@ytn.fi tai mieluummin gsm -> 040 579 5116.

Peruutuspaikkoihin muodostetaan näppärä jono ja soitellaan paikkojen vapautuessa. Tapahtumaan muistetaan tulla terveenä ja luonnollisestikin käsidesiä ja maskeja on tarjolla, vaikka ollaankin melkein ulkoilmassa, Stadionin katetussa tilassa ollaankin… Mainitse ilmoittautuessasi yhteystietojesi (vähintään nimi, email, gsm ja ammattiliitto) lisäksi mahdolliset ruoka-aineallergiat (paitsi laktoosi-intoleranssi tai keliakia, kun laktoositonta ja gluteenitonta luvattu) sekä mahdolliset ja mahdottomat ennakkokysymykset. Ilmoittautuneille toimitetaan vielä sähköpostitse osallistumisvahvistus. Koulutus on osallistumismaksuton, joten työnantajan tai omalle kohdallesi jää ainoastaan mahdollinen matkakulu. Lue myös aina se pienellä painettu sopimusteksti.

Koulutusterveisin,
Keski-Suomen Insinöörit ry

Lisätiedot: Ollilta/Keski-Suomen Insinöörit ry:n www-sivut http://www.ksinsinoorit.fi/ ja pysäköinnistä
https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/hippoksen_alueen_pysakoinnin_ohjeistus_2021.pdf