Seikkailupuisto

25.9.2016 klo 14–15 alkaen
Laajavuori, Jyväskylä

Syksyn perhetapahtumana on mahdollisuus päästä Laajavuoren Seikkailupuistoon alennetuin hinnoin sunnuntaina 25.9. Seikkailemaan lähdetään omaan tahtiin klo 14–15 välisenä aikana. Tilaisuus sisältää varusteet ja kolme tuntia vapaata kiipeilyä radoilla. Keski-Suomen Insinöörit tukevat myös perheenjäsenen osallistumista tapahtumaan. Alennus on 10 euroa per lippu.

Alennetut hinnat:

  • Junnuradat (90-140 cm) 5 €
  • Lapsilippu (yli 110 cm, junnuradat ja vihreät perheradat) 10 €
  • Seikkailulippu (yli 140 cm) 15 €
  • Hanskat 3 € / kpl

Lisätietoja Seikkailupuiston radoista:
http://www.laajis.fi/seikkailupuisto/seikkailuradat/

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista ruokailla omakustanteisesti Laajiksen ravintolan seisovasta pöydästä, mikäli tarpeeksi monta henkilöä osallistuu ruokailuun tapahtuman jälkeen. Seisova pöytä sisältää ranskalaisia, nakkeja sekä lihapullia, salaattipöydän sekä leivät ja levitteet. Ruokajuomaksi mehu sekä vesi ja jälkiruoaksi kahvi, tee tai kaakao. Noutopöytä kustantaa aikuiselta 9 € ja alle 12-vuotiailta 6 €.

Ruokailun järjestämistä varten ilmoittautumiset viimeistään tiistaihin 20.9. mennessä. Myöhemmin ilmoittautuneet pääsevät mukaan seikkailemaan, jos varusteita on vielä vapaana. Ilmoittautumiset sähköpostilla:
joni.launonen@ksinsinoorit.fi
Muista mainita jäsenen yhteystiedot, osallistujien määrä ja tarvitsetteko hanskoja. Ilmoittakaa myös osallistutteko ruokailuun ja mikäli on erityisruokavalioita.